Heerlijke herfst in Zoutelande
Boek in de maand oktober onze speciale Herfst Deal!

Bistro by Mezger

Lunchen en dineren in Zoutelande

Op 2 april 2021 openden Jeroen en Sanne Tanis, hun tweede restaurant: ‘Bistro by Mezger’. Toen zij de kans kregen om ook in Zoutelande een zaak te openen, hebben ze daar niet heel lang over na moeten denken. Hoewel het nu, door corona, een moeilijke periode is, geloven ze wél in betere tijden zodra de horeca weer opengaat. Afhankelijk van de maatregelen, hopen zij Bistro by Mezger zo spoedig mogelijk te openen.

Nieuwe bistro

Jeroen en Sanne vertellen zelf: "In ’Bistro by Mezger’ willen we gasten een goede lunch- en dinerervaring bieden, waarbij gastvrijheid en kwaliteit belangrijk zijn. Hiervoor maken we uiteraard gebruik van de knowhow uit ‘Restaurant Mezger’ in Domburg. Iedereen is welkom; zowel gasten uit Strandhotel Zoutelande, maar ook gasten van buitenaf kunnen terecht voor een heerlijke lunch of diner. Maar ook om aan te schuiven voor een kop koffie met huisgemaakt appelgebak na een lange strandwandeling, een goed glas wijn of een luxe cocktail op het terras."

Sea You Zeeland 02 13 Sea You Zeeland 02 11 Sea You Zeeland 02 26

Uit eten in Zoutelande

Bistro by Mezger is geopend voor lunch & diner van vrijdag tot en met dinsdag. Op woensdag en donderdag is de bistro geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Zowel voor hotelgasten als voor gasten van "buitenaf". Het menu en de mogelijkheden vindt u op de website van Bistro by Mezger.

Winter 2021 / 2022

Wisselend "Menu van de Chef" op vrijdag t/m dinsdag van 1 oktober 2021 tot 28 februari 2022
3-gangen € 42,50 per persoon
4-gangen € 52,50 per persoon

Dagelijks wisselende daghap voor € 22,50 per persoon

Kerst

Zodra er meer bekend is over het kerstmenu, dan vindt u dit hier of op de website van Bistro by Mezger.

Contact met Bistro by Mezger

Wilt u reserveren of heeft u vragen? Neem dan contact op met de bistro.
Bistro by Mezger kunt u bereiken op +31 (0) 118 724 266 of u kunt hen een e-mail sturen.

Seayou Zeeland