Bistro 't Zoute

In verband met een renovatie van de keuken is Bistro 't Zoute tot half maart 2021 gesloten voor het diner.

In ons hotel bevindt zich onze gezellige Bistro ’t Zoute. De Bistro is dagelijks* geopend voor ontbijt, koffie, lunch, borrel en diner. Ook als u niet bij ons overnacht, bent u van harte welkom.

Bij Bistro ’t Zoute is gelegen in het centrum van Zoutelande, op loopafstand van het strand. Hier strijkt u bij mooi weer op het terras voor een verkoelend drankje, ijsje of lunch. Binnen is het sfeervol ingericht met grote banken, verschillende tafels, stoelen en banken. Heerlijk om neer te ploffen op de bank met een kop koffie of een drankje te doen aan de bar.

De keuken van Bistro ’t Zoute

Onze chefs koken met pure ingrediënten van het seizoen. Vers uit de zee en van het land, want Zeeland heeft zoveel lekkers te bieden. Op de menukaart vindt u dan ook veel visgerechten, maar ook een lekker stukje vlees en vegetarische gerechten ontbreken niet.

Sea You Zeeland 02 13 Sea You Zeeland 02 43 Sea You Zeeland 02 11

Ontbijten in Zoutelande

In Bistro ’t Zoute wordt in de ochtend een heerlijk huisgemaakt ontbijt geserveerd. Ontbijt is namelijk inbegrepen bij uw overnachting! Een goede start van de dag met vers afgebakken broodjes, yoghurt, zoet en hartig broodbeleg, een eitje, verse jus d’orange en natuurlijk een goede kop koffie of thee. Als u langer bij ons verblijft, wordt u elke ochtend verrast, want het ontbijt wisselt dagelijks.

Overnacht u niet bij ons in het hotel, maar wilt u de dag beginnen met een uitgebreid ontbijt? Dat kan! We vragen u wel om vooraf te reserveren: + 31 (0) 118 562 040.

Prijzen:
Volwassenen € 17,50

Lekker lunchen in Zoutelande

Vanaf 12:00 uur kunt u terecht bij Bistro’ t Zoute voor een lunch. Een goed gevulde vissoep, belegd broodje, tosti of eiergerecht. De gerechten op onze lunchkaart zijn tot 17:00 uur te bestellen.

Sea You Zeeland 02 18 Sea You Zeeland 02 26 Sea You Zeeland 02 36

Uit eten in Zoutelande

Zoals gezegd zijn er verschillende visgerechten te vinden op de menukaart. Deze wisselt met de seizoenen, maar u kunt denken aan zeebaars, pasta scoglio, fish & chips, scholfilet en natuurlijk de Zeeuwse mosselen niet te vergeten. Wat is er nou lekkerder als u op vakantie bent in Zeeland? Een pannetje mosselen op het zonnige terras met frites, salade en sausjes!
Bent u meer een vleesliefhebber, dan serveren wij u graag een biefstukje of kalfsfilet. Ook maaltijdsalades, pokebowls en wisselende vegagerechten prijken op de menukaart.

Het gezellige karakter en onze gastvrije bediening maken een bezoek aan Bistro ’t Zoute er één om te herhalen! Wij verwelkomen u graag voor een heerlijk diner met een goed glas wijn.

Reserveren bij Bistro 't Zoute

Wilt u reserveren voor lunch of diner? Neem dan telefonisch contact op: + 31 (0) 118 562 040.

*in november tot maart is Bistro ’t Zoute geopend op vrijdag tot en met maandag.

Seayou Zeeland