Er tussenuit met Hemelvaart of Pinksteren?
Bekijk en boek ons speciale Feestdagen Arrangement!

UPDATE: Corona maatregelen 15 december 2020

De maatregelen

bij Seayou Zeeland

Welkom in onze hotels, B&B's en appartementen

Ondanks de nieuwe maatregelen en lockdown bent u nog steeds van harte welkom in onze accommodaties. Uiteraard staat hierbij de gezondheid van u en ook onze medewerkers centraal. Wij blijven thuis bij klachten en vragen u dat ook te doen. De eerder getroffen maatregelen (hygiëne, routing, mondkapje, etc.) in onze accommodaties blijven uiteraard van kracht.

Vanaf 15 december zijn de restaurants in onze hotels gesloten. Wij zullen u vooraf of anders ter plaatse contacteren en onze mogelijkheden voor het diner met u bespreken. Graag zetten wij per accommodatie ook alvast één en ander op een rijtje:

B's Strandappartementen & Seayou Zeeland Appartementen

Onze appartementen blijven gewoon geopend en u kunt via de website uw verblijf reserveren.
Indien gewenst kunnen wij ook ontbijt en take away diner verzorgen. U kunt dit bestellen via de receptie: stuur een e-mail.

B&B De Lijsterhof en Bed & Bike De Dorsvloer

Ook hier kunt veilig en vertrouwd overnachten. Uw verblijf in één van onze B&B's reserveert u ook via de website. Ook voor onze B&B's geldt dat het ontbijt met alle liefde wordt klaargemaakt en wordt bezorgd tot aan de deur! Uiteraard kunt u hier tijdens uw verblijf zelf koken, maar ook hier kunt u een take away diner bestellen. U kunt dit bestellen via de receptie: stuur een e-mail.
De dagelijkse schoonmaak van de kamers komt hier te vervallen. Indien u nieuwe handdoeken nodig heeft, kunt u hier voor contact opnemen met de receptie.

Naar Zeeland Lijsterhof web 25 Hotel Bommeljé 02 169 SYZ 05 FULLSIZE 47 kopie 2 Pers App Kitchenette02web

Hotel Bommeljé

We verwelkomen u graag in Domburg!
Indien u uw verblijf inclusief ontbijt heeft gereserveerd, verzorgen wij dit als pakket 's ochtends tussen 9:00 en 9:30 uur en kunt u afhalen aan de bar.
De dagelijkse schoonmaak bij een verblijf langer dan één nacht komt te vervallen. Indien u nieuwe handdoeken nodig heeft, kunt u hier voor contact opnemen met de receptie.

Dineren tijdens uw verblijf bij Hotel Bommeljé

In de periode van 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021 is het mogelijk om een diner te laten bezorgen. U kunt kiezen voor een culinair diner van Restaurant Mezger à € 60,00 per persoon inclusief een fles wijn.
Bekijk het menu en de wijnkaart van Restaurant Mezger. Dit menu kan tot een dag vooraf besteld worden.
De diners worden tussen 17:30 en 18:00 uur bezorgd aan de deur van uw hotelkamer.

Wilt u een diner bestellen? Dan kan dat via onze receptie: stuur een e-mail.

Mezger Lodges

Indien u uw verblijf inclusief ontbijt heeft gereserveerd, bezorgen wij dit als pakket 's ochtends tussen 8:30 en 9:00 uur bij u aan de deur van uw lodge.

Dineren tijdens uw verblijf bij Mezger Lodges

In de periode van 18 december 2020 tot en met 3 januari 2021 is het mogelijk om een diner te laten bezorgen door Restaurant Mezger à € 60,00 per persoon inclusief een fles wijn.
Bekijk het menu en de wijnkaart van Restaurant Mezger. Dit menu kan tot een dag vooraf besteld worden.
De diners worden tussen 17:30 en 18:00 uur bezorgd aan de deur van uw lodge.

Wilt u een diner bestellen?
Dan kan dat via onze receptie: stuur een e-mail.

Mezger Wellness

Het zwembad en wellness faciliteiten zijn gesloten.

Hotel Bommeljé 11 ps kopie Ontbijt volledig Ontbijt Seayou Mezger algemeen 04web

Strandhotel Zoutelande

We verwelkomen u graag in Zoutelande!
Het ontbijt is tijdens uw verblijf inbegrepen en verzorgen wij als pakket 's ochtends tussen 9:00 en 9:30 uur en kunt u afhalen bij de bar.
De dagelijkse schoonmaak bij een verblijf langer dan één nacht komt te vervallen. Indien u nieuwe handdoeken nodig heeft, kunt u hier voor contact opnemen met de receptie.

Dineren tijdens uw verblijf bij Strandhotel Zoutelande

Onze Bistro 't Zoute is gesloten. U kunt echter wel een diner afhalen voor op uw hotelkamer. Dit kan tot 14:00 uur 's middags besteld worden aan de receptie en kan dan tussen 18:00 en 18:30 uur bij de bar worden afgehaald. Het diner is een 3-gangen keuzediner à € 35 per persoon, maar u kunt ook kiezen voor een hapjesplank à € 19,50 per persoon.
Bekijk het menu hier.

Wilt u een diner of hapjesplank bestellen? Dan kan dat via onze receptie: stuur een e-mail.

Duinhotel Tien Torens

Het ontbijt wordt als pakket 's ochtends met alle liefde voor u klaargemaakt en tussen 8:30 en 9:00 uur bij u bezorgd. De dagelijkse schoonmaak bij een verblijf langer dan één nacht komt te vervallen. Indien u nieuwe handdoeken nodig heeft, kunt u hier voor contact opnemen met de receptie.

Dineren tijdens uw verblijf bij Duinhotel Tien Torens

Graag bezorgen wij een diner "om zelf af te maken" bij uw in de lodge! Dit kan tot 14:00 uur 's middags besteld worden aan de receptie en wordt dan tussen 17:00 en 17:30 uur bezorgd bij Duinhotel Tien Torens. Het diner is een 3-gangen keuzediner à € 35 per persoon, maar u kunt ook kiezen voor een hapjesplank à € 19,50 per persoon.
Bekijk het menu hier.

Wilt u een diner of hapjesplank bestellen? Dan kan dat via onze receptie: stuur een e-mail.

Cityhotel Wood

Cityhotel Wood verwelkomt u graag in Middelburg!
Het ontbijt is tijdens uw verblijf inbegrepen en wordt als ontbijtpakket stijl van The Green Room verzorgd. Dagelijkse schoonmaak is mogelijk op aanvraag en alleen indien u zelf niet op de kamer aanwezig bent.

Dineren tijdens uw verblijf bij Cityhotel Wood

Restaurant The Green Room is gesloten.Tijdens uw verblijf in ons hotel kunt u bestellen van ons take away menu! U kunt een tussendoortje, een verse juice, coffee-to-go en een "pick it yourself" lunch of diner (eventueel met begeleidende wijnen) afhalen welke met liefde voor u worden bereid. Om u toch het restaurant-gevoel te geven zorgen wij voor het diner voor mooi gedekte tafels in de hotelkamers. Bekijk de mogelijkheden en het menu hier.

Seayou zeeland cityhotel wood urban green PHOTO 2020 11 23 19 36 24 4 Sea You Zeeland 02 42 Dronefoto 2 DHTT

Uw verblijf in Zeeland

Tijdens uw vakantie in Zeeland kunt u natuurlijk ook terecht bij de supermarkten, bakkers, slagers voor uw boodschappen.
In Domburg bevindt zich een Albert Heijn en in Zoutelande kunt u terecht bij Jumbo. Daarnaast zijn er in Middelburg natuurlijk verschillende supermarkten (AH, Jumbo, Aldi, Lidl, Spar).

Wandelen in Zeeland

Uiteraard verwelkomen wij u ook nu graag voor een vakantie in Zeeland. Hier kunt u in alle rust en ruimte genieten van zee en land. Lange strandwandelingen in een winters zonnetje of juist een wandeling door één van de natuurgebieden. Iets heel anders, maar een wandeling door de historische hoofdstad Middelburg is zeker ook de moeite waard! Leuk is ook de "Alfabet Lichtjes Expeditie" die tot 10 januari wordt gehouden. Ga op zoek naar de versierde en verlichte etalages én de letters van het alfabet.

Fietsen in Zeeland

Bij onze accommodaties is het mogelijk om fietsen te huren. Vraag er naar bij de receptie en ga een (mid)dagje sportief op pad! Meer informatie over fietsen in Zeeland vindt u hier.

We hope to "SEAYOU" soon!

SYZ 05 FULLSIZE 196 kopie Sea You Zeeland 9 Sea You Zeeland 19

Seayou Zeeland